Fontosabb adatok
Kelly Szerkesztő
media.blog.hu<@>gmail.com Elérhetőség
2017. 03. 17. Nyitás
Média Blog Téma
G-Portál Tárhely
Linda Design alap
Gergő Köszönet

 

 
Kibeszélő
 
Elit cserék
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.07.09. 08:35
2017.05.29. 09:15
2017.05.24. 08:51
2017.05.24. 08:32
2017.05.14. 10:16
2017.05.13. 13:40
2017.05.09. 08:44
2017.05.08. 11:21
2017.05.01. 07:58
2017.04.30. 10:28
2017.04.30. 08:25
2017.04.22. 08:58
2017.04.21. 13:00
2017.04.19. 18:47
2017.04.19. 08:10
Friss hozzászólások
 
Látogatók
Indulás: 2017-03-17
 
Média Blog főoldal

Amanda Seyfried titokban férjhez ment

2017.03.26. 09:11, Kelly

Bár be kell vallanom, hogy Amandát én egyedül a Mamma Mia című filmben láttam még régebben. A film pedig igazából az ABBA számok miatt vonzott, mert lehet, hogy régiek, de a mai napig hallgathatóak. Bár maga a film nem lett többször nézős számomra, sőt néhol eléggé unalmasnak tartottam, de a színészek miatt leültetett a képernyők elé. Amanda karaktere tetszett a filmben. Azóta tervezem, hogy majd megnézek tőle egy-két filmet még, de odáig sajnos még nem jutottam el. Majd egyszer. Ha lenne olyan film tőle, amit ajánlanátok, azt szívesen fogadom.

De ami miatt most írok róla, az-az, hogy Amanda és szerelme március 12-én vasárnap oltár elé álltak és kimondták a boldogító igent egymásnak <3

Thomas Sadoski, a férj így nyilatkozott az esküvő utáni héten a Late Showban:

Amanda az, akit a világon a legjobban szeretek, csodálok és tisztelek. – mondta, majd hozzátette, hogy fogtak egy papot, elmentek vele egy másik városba, és suttyomban összeházasodtak.

Én nagyon örülök az esküvőjüknek és remélem jó sokáig élvezhetik majd egymás társaságát. Sok boldogságot nekik :)

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

2017.03.25. 13:57, Kelly

Először a könyvet említeném meg. Igaz, hogy már kicsit régebben olvastam, de a lényegre azért emlékszem. Arra például igen, hogy az első kettő könyvet alig bírtam letenni. Csak úgy faltam a sorokat. Főleg az első könyvben. Jó volt abba a világba csöppenni az időhurkon át. Megkedveltem az összes szereplőt benne. Ahogy a címben is utalnak rá, tényleg különleges könyv tele igazán különleges teremtményekkel. Különleges könyv, különleges sztorival igényes csomagolásban. Illenek rá az olyan jelzők, mint a letehetetlen, zseniálisan felépített és megszerkesztett, elgondolkodtató, néhol hátborzongató- főleg, ha a saját fantáziádból táplálkozol, és nem a film készen eléd tárt világából. Különösen tetszett a karakterek pozitív jellemfejlődése.

Az első könyv eleje kicsit nehezen indul be. Érdekes a történet ott is, csak hosszúra nyúlik, mire elérünk oda, amiről végülis az egész szól. De mikor odaérünk, már nem lehet a könyvet letenni. A könyvben lévő képek szerintem igazából arra voltak jók, hogy némelyik különlegest kicsit könnyebben eltudjuk képzelni az író által leírt módon. Ezen kívül számomra nem igazán bírtak nagy jelentőséggel. Inkább próbáltam mindent magam elképzeni olvasás közben.
Nekem egy valami igazán negatívum az egész könyvben. Már az első könyvben kiderül, hogy Emma és Jacob vonzódnak egymáshoz. Lesz csók is, de valahogy ez a romantikus szál annyira nem fogott meg engem. Kicsit erőltetett lett. Nélküle is bőven jó lehetett volna a regény. Ami miatt nem tetszett a "szerelmi" száluk, az-az, hogy az igazi 1940-es évek környékén Emma Jacob nagypapájába volt szerelmes, és viszont. Ez miatt valahogy olyan gyomorforgatónak éreztem azt a részét, hogy Emma Jacob-bal is ilyen kapcsolatba került, de ezen kívül semmi más bajom nem volt. Egy szuper világba repített el az író.

A pletykafészek - Kedvenc szereplőim

2017.03.25. 12:17, Kelly

Összeségében már írtam A pletykafészek című sorozatról, és most külön szedem a kedvenc és idegesítő karaktereimet. Először azokkal kezdem, akik szimpatikusak voltak benne vagy akár nagyon meg is szerettem őket.

1.
Lily van der Woodsen

Az első helyen nálam Lily van der Woodsen áll. Őt szerettem a legjobban. Persze neki is voltak kisebb hibái, de azért soha nem alacsonyodott le olyannyira egy-egy vitában, vagy keltett nagy zűrzavarokat, hogy az már kínos lenne. Szerencsére barátságos természetű karaktere volt a sorozatban. Néha úgy jöhetett át nekünk nézőknek, mintha nem nagyon tudna bánni a gyerekeivel, de azért ez sem volt benne akkora hiba. Az 5 férj pedig már inkább kínosan nevetséges volt :) Legtöbbször azért nem szerepelt egyes részekben, mert a sorozat alatt kettő gyermeknek is életet adott. Aztán a második gyermeke születése után pedig szétmentek a férjével és később pedig harcolt, hogy a gyerekek hozzá kerülhessenek. Csak 2016 környékén lett végleges, hogy a gyerekei kizárólagos felügyeletét véglegesen megkapta. Na, de most nem is a magánéletéről akarok írni. A sorozatban tetszett a kisugárzása, a barátságossága, stílusa, meg úgy minden. Bár a sztájlisztnak nem sok dolga volt Lily-vel, mert Kelly stílusa nagyban megegyezik Lily-ével. Igazából a sorozatban is eléggé saját magát alakította.

2.
Chuck Bass

Gonosz Chuck Bass ide vagy oda, én őt nagyon bírtam. Ő is követett el hibákat, de a korához képest eléggé komoly férfi lett belőle, és messze nem csinált már-már idegeítő dolgokat. Amikor családi fotózás volt a sorozatban, ott eléggé sajnáltam szegényt, hogy egyesül állt a kamerák előtt. Olyan kis elveszettnek tűnt. Chuck is furkálódott többször, ez igaz, de annyi hülye ostobaságot sosem követett el, mint pl. Blair.

A férjem védelmében - The Good Wife

2017.03.23. 13:31, Kelly

Szerencsére ez is egy olyan sorozat, amit már befejeztek. Vagyis nem szerencsére, mert nekem ez egy olyan sorozat, amit soha nem tudnék megunni és inkább ebből lenne 15 évad, mint valamelyik NCIS sorozatból. Annyira elegáns, komoly sorozat. Nincs bennük semmi sallang, végig konkrétak, nem kerülgetik a problémákat hosszú percekig. Iszonyatosan intenzívek, a párbeszédek pedig az utolsó percig pörgősek. Ráadásként pedig a zene is remekül idomul a sorozathoz, szinte pulzál tőle az összes jelenet. Tele van minden pillanata energiával. Mondhatni nincs rész, amin unatkozni lehet. Végig fenntartja a nézőben az érdeklődést.

Össz-vissz talán három olyan szerelmi szál van benne, ami számomra érdekes lehet. Az egyik Will és Alicia kapcsolata, a másik Diane és Kurt kapcsolata és a harmadik Eli és Natalie Flores. Már, mint amik valamennyire megérintettek. Ezen kívül igazából egy jó kis ügyvédi dráma sorozat tele remek ügyekkel, gyomozásokkal és Alicia férje másodszálával. Bár a sorozatról bővebben egy következő posztban szeretnék írni. Itt most ez a poszt is arról szól, hogy kik azok az ismert színészek, akik szerepelnek A férjem védelmében és esetleg már láthatóak voltak más sorozatokban is. Hátha így olyanok, akik eddig még nem tették talán rászánják magukat és belenéznek. Az biztos, hogy unatkozni nem lehet rajta.

De most következzenek az ismertebb színészek felsorolásai:

1. szereplő
Julianna Margulies - Alicia Florrick - Carol Hathaway
Nyilván felismerhető a színésznő, hiszen ő volt a Vészhelyzetben Carol nővér, George Clooney szerelme. Nagyjából egyszerre is léptek ki abból a sorozatból. Bevallom Julianna volt az egyik szereplő, aki miatt felkeltette az érdeklődésemet ez a sorozat. Ott szerettem és mikor megtudtam, hogy A férjem védelmében-ben ő lesz a főszereplő, nem volt kérdéses, hogy nézni fogom. Bár nem ő lett a kedvenc karakterem A férjem védelmében-ben, sőt néhol már idegesítő is volt, de különösebben nem utáltam. Inkább olyan semmilyen lett ő sajnos nekem. Bár inkább a kedvelem kategóriába sorolnám, ha csinálnék ilyen kategóriát.

2. szereplő
Chris Noth - Peter Florrick - Mr. Big (John James Preston)
Ő volt az a színész, aki miatt igazán érdeklődni kezdtem A férjem védelmében iránt. Ő Carrie Bradshow élete szerelme a Szex és New York-ban. Ott szerettem a karakterét, bár tipikus férfi volt benne, így kíváncsian vártam milyen lesz ebben a sorozatban. Itt egy mellék főszereplőt játszik. A karakterével nem igazán van bajom. Inkább már a sokadik választás után kicsit elcsépeltnek, erőltetetnek tűnt a története. Nem hinném, hogy egy államügyészből vagy később kormányzóból nem lehett volna valamivel jobb karaktertörténetet előhozni. Nagyjából csak akkor volt jelenete, mikor választások voltak. Ezen kívül semmi története nem volt, ami érdemleges lett volna. Szóval én ezt a szálat kicsit untam már a 7. évadra.

3. szereplő
Matt Czuchry - Cary Agos - Logan Huntzberger
Jajám, Ő Rory Gilmore Yale-es egyetemi szerelme. Ő miatta is kíváncsi voltam a sorozatra. A Szívek szállodájában nagyon szerettem. Szerintem ő illett a legjobban Rory-hoz. A Férjem védelmében-ben sem volt vele különösebb bajom. A 7. évadra jól kikupálódott. A sorozat elején olyan kis mitugrász, fiatal fiúcskának tűnt, de a végére egészen jól megkomolyodott azért.

Melrose place

2017.03.23. 11:27, Kelly

Most egy kicsit régebbi sorozatot szeretnék nektek bemutatni. Igaz én magam is jelenleg még csak a negyedik évadnál járok, de mivel most ez az aktuális sorozat, amit nézek, gondoltam írok róla. Kicsit, de tényleg kicsit hasonlít A pletykafészek című sorozatra. Már, mint az ármánykodások benne, a szerelmek és a barátságok. Csak itt inkább fiatal felnőtt karakterek vannak, akik nem milliomosok, és az ő életüket lehet nyomon követni. Az emberi kapcsolataikat, hogy hogyan bírkóznak meg a munkahelyükön, hova járnak szórakozni, kit húznak éppen csőbe, stb. A sorozat Los Angeles West Hollywood nevű körzetében játszódik egy több lakásos apartmanban, ahol a szereplők laknak. /Tiszta Barátok közt ;) / 1992 és 1999 között vetítették Amerikában, szóval nem mai darab, de ettől függetlenül jó sorozat. 7 évada van, viszont itt egy évad nem 18-24 részből áll, hanem 35-ből. Szóval eléggé hosszú sorozat, de mivel már befejezték és én TV-t soha nem nézek (nincs is előfizetésünk rá), így jelenleg ez az esti elfoglaltságom alvás előtt. Megnézek belőle pár részt.

Most még nem a sorozatról akarok írni igazából, hanem az abban feltűnt ismerős színészekről. Ha meglátjátok, hogy ki mindenki szerepelt benne, akiket ti is ismertek, lehet adtok a sorozatnak egy esélyet. Mondjuk ez a sorozat sokkal lazább és nem olyan pörgős mint például A pletykafészek, és néhol lehet unalmasnak is tűnhet, mivel nem a kétezres évek közepén a rohanó világban forgatták, hanem a 90-es években. Akkor még nem volt okostelefon. Mobilja is csak némelyik szereplőnek van, számítógépe otthon meg alig 1-2 embernek. De jó abban a világban lenni egy kicsit, ahol még inkább az emberi kapcsolatok voltak előtérben és nem a virtuálisak.

Na, de lássuk az ismertebb szereplőket. Mármint akik nekem ismertek :)

1. szereplő
Kelly Rutherford - Megan Lewis Mancini - Lily van der Woodsen
Mindenki aki A pletykafészek rajongó, biztosan feltűnt a név. Igen ő Lily, Serena anyukája. Ahogy A pletykafészek kritikámnál írtam, nekem a GG-ben ő volt a kedvenc karakterem, így mikor az IMDB-n megláttam, hogy  szerepelt a Melrose Place-ben is, majd kiugrottam örömömben. A MP beli szerepéről egyelőre nem tudok mit írni, mert még nem tartok azoknál a részeknél, amikben Kelly is szerepel, de alig várom, hogy odaérjek. Már csak egy évad választ el ettől :) Utána írok róla bővebben is majd. Egyelőre annak örülök, hogy itt is láthatom <3 Mocskosul fiatal még a MP-ben, de ő sem változott sokat az idők alatt. A szinkronhanja lesz az majd, amit meg kell szoknom, mert ott nem Vándor Éva szinkronizálja, mint a GG-ben. A MP-ben az 5. évadtól szerepel kisebb kihagyásokkal a sorozat legvégéig.

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt